dagensoutfit



Body Monki
Kjol Vero Moda
Strumpbyxor H&M
Stövlar Wedins
Örhängen H&M

dagens outfit



Strumbyxor H&M
Stövlar Wedins
Halsduk Privat
Väska Vero Moda
Vit kjol som fick bli klänning
Saint Tropez
Skinnjacka Vero Moda
Senapsgul kofta syns lite
Cubus


måndag

Som vanligt är det måndag och då gäller det att vara barnvakt. Så man är precis hemkommen efter det. Jag fick i uppgift att göra lax med potatis, sås till det + sallad, vilket jag lyckades bra med! Men om jag mår bra är en annan sak, jag har en fruktansvärd ryggvärk och har precis smört in mig med voltaren. Kanske har du något tips mot ryggont?
Men innan jag kom till Evelina&Fabian rååååå pluggade jag franska för man har prov på fredag dessutom fick jag läsa igenom lite naturkunskap.
Som vanligt varje vardag klockan 20.00 är det top model 10 vilket är toppen. Min favorit är anya vilken är er? Efter detta tror jag det blir sova är fruktansvärt trött. Men imorgon blir det att äta kines med alla tjejer från klassen. Superkul! Här blev ett inlägg från min dag idag. ciao


never let it go never step

Igår var det maskerad och idag är jag trött, men det hela började hemma hos Jonna. Där vi bytte om och målade oss bruna som Afrodite. Därefter cyklade vi i våra kläder och peruker. hehe. Sedan kom vi till Clara (tack för igår Clara'&Hanna).  Alla hade faktiskt tagit det seriöst och klätt ut sig vilket blev ännu roligare. Senare på kvällen blev det hem till Bellas fest. Sen hem och sova.

Idag har det blivit plugga franska + ett härligt pass body jam med Hanna. Ikväll blir det att titta på den härliga filmen dagboken. ciao




Jonna, Sofia, Jag och Anna som fikc bli den ingifta kusinen!

opps!

Förlåt inte uppdaterat! Men faktiskt har jag inte orkat eller haft tid, att plugga har legat på topp nu några dagar.

I onsdags var jag som sagt och såg high-school musikal. Men måste säga att den var bra. Men filmen var bättre men det var ju också väntat.

Igår blev det först ett härligt pass på formtoppen som heter funk som är väldigt dansinspirerat vilket passar mig utmärkt. Sedan blev det härlig tacos men August och Wille. Därefter begav sig jag Sofia Malin Hanna till Vellinge där vi blev upphämtade av Micke Jesper till Max som bor i östra Grevie där det blev en hel del guitar hero. Sen såg vi film som dock var väldigt dryg som heter Black out.

Ikväll blir det schlagermaskerad hemma hos Clara det ska bli väldigt skoj! Vi är nu fyra tjejer jag Sofia Jonna Anna som ska vara afrodite. De är tre egentligen, jag vet! Så bilder kommer imorgon! Morgondagen kommer bara bestå utav att plugga franska för jag har prov i veckan.

Dessutom har jag haft ett himla mysigt samtal med Johanna om när vi ska ses! Ja vi kommer träffas på det så kallade höstlovet. Då det blir avkoppling på vanningen med bastu och bad, dessutom en heldag i Köpenhamn för en shoppingdag. Sen blir det ju självklart fika i stora lass!

Men nu ska jag fixa det sista inför ikväll! ciao ciao

                        

Dita von teese

Dita von Teese har designat en egen underklädeskollektion som heter wonderbra. Något intressant är att hon funderar om vill göra kläder med en 40 talsstil över det hela. Blir säkert bra! Men nu ska jag fixa mig lite ciao!
Dita

high school!

En rolig nyhet har jag att berätta. Idag på svensklektionen upptäckte Malin att hennes mamma hade ringt flera gånger vilket då ledde till att Malin ringde upp sin mamma. Det visade sig att hon hade fått fyra biljetter till musikalen high-school musical ikväll klockan sju av sin patient. Det verkade först att hela familjen svensson skulle se musikalen. Men det visade sig att det bara var Malin som ville se den. Då hon fråga mig och Sofia ifall vi ville hänga med och det ska vi göra! Så high-school musical here we comes! Den visas på nöjesteatern och detta ska faktiskt bli kul fastän vi kanske kommer vara de äldsta? Eller någon som ska se den?

Men nu ska jag äta varmmacka framför cityakuten. ciao ciao

Emmyvinnarna

Hej allt bra med er? Själv är det nyduschat och man har precis ätit svensk husmanskost (köttbullar med potatismos). Härligt svenskt! Måste dock påpeka att jag kallar min träning african power dance men det heter afro power dance hoppas ingen har tagit illa vid sig :)

Ikväll när jag kom hem så hade lite av H&M kläderna kommit! Ni får se mer imorgon! Men glad blev jag. Dessutom blev jag glad när Malin sms mig idag vid halv tolv. Så de blev lite att ränna på MQ och lite andra affärer på toppengallerian. Dock fick jag med mig en smink borste. Har precis tittat på top model och där blev det Claire som fick åka. Vad tyckte ni? Själv tyckte jag hon var rätt cool fast med liknande anisktsuttryck.

Åh glömde berätta, för ett tag sen fick jag inte ledigt från skolan då jag sticker till GC i november. Men efter några om och men fick jag tillslut efter ett telefonsamtal till min mentor Bitte. Tack snälla du! Så glad i hågen är jag som får åka utan att det känns fel. Men nog om det här får ni vinnarna från Emmygalan:

bästa dramaserie: mad men
bästa komediserie: 30 rock
bästa programledare för realityprogram: jeff probst, survivor
bästa kvinnliga huvudroll i en komediserie: tina fey, 30 rock
bästa manliga huvudroll i en komediserie: alec baldwin, 30 rock
bästa manliga huvudroll i en dramaserie: bryan cranston, breaking bad
bästa kvinnliga huvudroll i en dramaserie: glenn close, damages
bästa manliga huvudroll i en miniserie eller film: paul giamatti, john adams
bästa kvinnliga huvudroll i en miniserie eller film: laura linney, john adams
bästa realityprogram: the amazing race
bästa musik eller komediserie: the daliy show with jon stewart
bästa kvinnliga biroll i en dramaserie: dianne wiest, in treatment
bästa manliga biroll i en dramaserie: zeljko ivanek, damages
bästa kvinnliga biroll i en komediserie: jean smart, samantha who
bästa manliga biroll i en komediserie: jeremy piven, entourage


Nu ska jag kila ha en bra kväll! ciao ciao

Emmygalan

Igår var det som sagt Emmy galan och vill ni titta på klänningarna kan ni göra det här VR. Men måste verkligen säga att supermodellen Heidi Klum ser underbar vacker i allt. Jag vet inte om jag diggar klänning till 100% men hon ser verkligen snygg ut i den. Eller vad tycker ni? Klänningen kommer från Armani Privé.




Ikväll blir det att träna african power dance. Måste verkligen säga att det är så kul att dansa till de trummorna. Har ni african power dance hos er måste ni testa inte fega! Verkligen skitkul! Sluta halv tio idag fast jag och Malin duktiga som vi var plugga vi i skolan, matte och svenska. Nu ska jag sätta mig och göra franska. Kanske hinner jag med att måla mina naglar ikväll just nu ser det bara livlösa ut. Vilket nagellack tycker du är snyggast? ciao


resa bort? ja tack!

Är väldigt trött på Sveriges kalla väder! Så just nu är jag sugen på att bara sticka iväg med pengar och lite kläder till ett varmt land. Träffa nya kompisar fast mina kompisar här är underbara. Men jag tycker inte om att det är så kallt och man blir så ful i detta vädret inte så underbar rosig om kindrarna. Jag bara fryser. Fast det är bara några veckor kvar tills man sticker till Canaris med la familia.

Men nog om vädret så ska jag snart vara barnvakt men först ska jag till banken sätta in lite pengar. Sen blir det en massa matte. ciao


Fel men är rätt nu!

Oj fel på Johannas blogg men här kommer den riktiga! Johannaastrom.blogg.se


En lyckad kväll!

Kvällen var väldigt lyckad som johanna säger på sin blogg johannaastrom.blogg.se det var allt från holländsk ål till hattparad i baren. Det har satt sina spår för idag är jag trött och man har precis kommit hem från Tyringe. Om en timme blir det träning på högvarv. Då är det dax för danceaerobic! Underbart.

Dessutom är jag väldigt shoppingsugen får väl hoppas på något kap i veckan!

Sedan måste de bli att plugga matte, ;( har prov på onsdag! Jaja ha en bra söndag ciao ciao!

från planer till inga planer alls..

Från planer till inga planer alls.. Igår blev det lite konstigt först fick vi napp på en fest som låg far far away. Men dok blev vi rätt sugna på detta men problemet var att taxin var dyr. Så det sluatde med att jag och Sofia stanna kvar i Höllviken och Malin och Hanna stack till festen. Där de skulle sova. Hoppas de fick det kul! Själv ringde vi Patrik som var med väg hem från Malmö så vi hoppa in i Patriks bil och körde iväg. (: Sedan efter en tid, stack jag och Sofia hem gåendes i det kalla vädret. Därefter kom man hem frusen bädda ner sig i soffan med en film! Störtkär. Mysig film..! Idag bara det regnar de men man ska till Tyringe idag och fira Henkinis 25-årsdag! Sen får vi se var jag och Johanna hamnar. ciao ciao



Agyness eller natalia?

Som ni kanske vet så är det modevecka i London och självklart är de största stjärnorna och modellerna på röda mattan. Vill också vara där nu! Vilken modell tycker ni är snyggast av dessa två, agyness deyn eller natalia vodinavo? Ikväll får jag se vad som händer är sugen på något kul! Får se var vinden tar mig(; Ha en trevlig kväll! ciao 





dagens summering av det hela

Dagsummering! Först på väg i all stressad fart till skolan då vi hade en lektion idag. Engelska! Där vi förberedde en dialog som vi ska läsa upp imorgon, är lite smått nervös faktiskt. Jag och Malin ska snacka på en texas accent iallafall. Malin gör det, själv blir det lite svengelska och lite texas över det hela... ihi. Sen efter skolan stack jag och Sofia in till stan för att hitta lite maskerad kläder för den kommande maskeraden som äger rum nästa vecka. Det ska vara schlager maskerad, så jag och Sofia bestämde oss för att vara Afrodite. Fast en får vara sa kallad "mammasjuk" eftersom de är tre i gruppen och vi är två. Men glitter och glamour hittade vi i stan. Precis vatt med mamma på toppen där det inhandlades lite hudvårdsprodukter från clearasil och loreal. Snart ska jag ta en promenad med den bästa musiken i öronen sen blir det teeee. ciao


moooaaammm

Vatt en okej dag med rätt så mycket plugg sedan blev det dubbelpass bodypump och bodybalance skönt att rensa hjärnan lite. Imorgon slutar jag tjugo i tio eftersom naturkunskapen är inställd därför blir det mega plugg med Malin.. Hoppas jag hinner med lite oc imorgon saknar det haha...:) Nu är jag så trött att mina ögon går i kors så efter top model 10 blir det sova sova sova! Köpte dessutom en foundation/täckstift idag, glad! ciao ciao


afro power dance!

Måste säga att det har vatt en väldigt skön dag idag. Slutade runt halv tio stack hem med Malin gjorde lite läxa. Sedan blev det stan för att möta upp Johanna och fika på EH. Gott ! Parma macka med caffé latté och cola light blev det. Däremot hittade jag ingenting men jag ska däremot köpa ett täckstift från isadora från niids.... imorgon. Snart blir det afro power dance med Sofia, mm härligt ska det bli.
Jag och Johanna har fikat jättelänge och hann snacka om killar, insparken och vad som händer på lördag. För på lördag är det 25-årskalas för Henkini!!! Men nu ska jag byta om ciao ciao.



Måndag

Det var väldigt skönt att träna igår med Hanna, sedan var det filmmys med filmen dreamer. En riktig mysig söndagsfilm. Sitter med min svenska och om någon timme eller så ska jag vara barnvakt. Laga mat ska man också göra tror det får bli spaghetti och köttbullar! ihi..... Längtar tills imorgon då jag ska träffa Johanna över en fika prata prata ska vi göra. Dessutom ska vi också kika in på lite affärer kanske blir det något kap?! Hoppas! Igår beställde jag och mamma hem kläder från H&M jippie, en kappa kommer hem snart till mig. :) Men nu ska jag fortsätta med svenskan ciao ciao.

Ny design!

Ny design, själv är jag rätt nöjd eller vad tycks? Idag blir det bara plugg, svenska, naturkunskap, engelska och franska. Så hela dagen rättare sagt kommer gå åt till att plugga. Men sen ska jag träna danceaerobic med Hanna underbart ska det bli! Igår var jag så trött slockna i soffan så det var bara en lugn kväll för mig. Nu ska jag kila iväg och plugga. ciao

Mary-Kate Olsen



Den här tjejen har en riktig snygg stil. Mary-Kate Olsen är en riktig stilikon! Den rutiga skjortan och nit bältet är heta nu i höst! Har själv hittat lite rutit på Zara och Gina Tricot kanske blir det något fynd på tisdag! Men checka bara in skorna, stora, klumpiga så snygga! Den här tjejen hade jag gärna bytat garderob med. Vad tcker ni om tjejens stil? ciao

Insparken

Igår var det insparken! Riktigt kul haha! Underbart folk och mycket skratt blev det. Hoppas jag får en bild så kanske man kan lägga in de här. Sedan kom man hem åt lite med pappa och August sedan bar det av till Calle på kvällen.
Idag blir det dock långfika med Sofia och antagligen Hanna för att prata om allt från igår. Hoppas att det händer något kul ikväll:) Några planer? Längtar verkligen till tisdag då man ska träffa Johanna gumzz på en härlig fika med mycket prat! Inte träffat tjejen på en månad! Kanske blir det något köp eller så har hittat en jättesnygg stickad kofta från ChaCha inne på trianglen. På måndag börjar mitt jobb som hjälptränare på gympan för 4-5 åringar! Nu ska jag kila ciao ciao

torsdag...

Är precis hemkommen från mitt barnvakts pass, det blev att bada Evelina bland alla gula ankor i skummet. Dessutom skulle hon simma som tarzan! haha, rolig är Evelina allt. Sedan åt vi spaghetti och köttfärsås mums! Blev en rolig kväll med barnen, sedan prata jag med deras granne och det var väldigt intresserade över att jag skulle vara där någon kväll eller så. Så snart så! Sedan blev det att titta på shrek samtidigt som man plugga franska, shrek är bäst!
Sedan har man tittat lite idol och top model! mmm.... Nu är jag rätt trött så det blir att skriva klart engelskan sen bums i säng för imorgon är det insparken! ciao ciao (godnatt)

kolla in den här tjejen!

Den här tjejen är helt enormt grym! Anna Bergendahl heter hon. Hon tog juryn med storm och hennes röst är fantasktisk! Titta på detta och njut! http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.621586 nu ska jag fortsätta och titta på city akuten!

Onsdagseftermiddag

En riktig tråkig dag idag och lång har den vatt också. Sedan har vi tagit skolfoto, själv fick man stå långst upp bredvid Anton och Ebba. Sedan har det fikats te med Malin i It cafét! Nu har man gjort engelskan och snart blir det body pump och body balance. Tittar lite smått på city akuten som en gång i tiden var en riktig favorit men nu har man inte tittat på ett tag!  Nu ska jag fortsätta plugga, ikväll blir det idol 2008 och top model 10 ciao ciao


2xjobb!

Någon mer som sitter och tittar på första avsnittet top model 10? Jag gör det och jag tror inte jag är ensam om det! Men något jag kanske är ensam om att igår fick jag två jobb. Har jag rätt?

Jag träffa Lotten (mamman) och Evelina (barnet jag ska passa). Sedan körde vi iväg till ljunghusens gympahall där Evelina skulle ha gympa. Sedan gick jag och Lotten till fritids där vi skulle hämta Fabian (ett annat barn jag ska passa) fats han var hos en kompis. Så jag fick tillfället att träffa fritidsfröknarna! Sedan belutade sig Lotten för att gå ut och jogga, så jag skulle titta på evelina när hon hade gympa. Så där satt jag och tittade på alla 4-5 åringar som sprang runt i hallen. De lekte klockan herr Lejon och gjorde hinderbana med kullerbytter. Sedan var det slut efter en timme. Så medan Evelina klädde på sig skulle jag ge en lapp till gympa lärarna.
Det gjorde jag och så frågade de mig om jag var "storasyster"?
Men nej sa jag, jag är barnvakt!
Ännu bättre svara de! Du skulle kanske inte vilja vara hjälptränare här under denna timmen?
Jo, visst säger jag!

Två jobb på en och samma dag! Kan det bli bättre?

Dessutom hade vi en lektion idag, så jag och Malin stack till stan. Där inhandlades en svart kjol från Vero Moda och ett par svarta strumpbyxor från H&M. Sedan bar det av till härliga Espresso där vi fika scones med creme cheese och chai latté. Sedan handlade jag också te, det fick bli favoriten earl grey! ciao ciao


au pair

Jag har tänkt mycket på det här att åka iväg efter gymnasiet och vara au pair i USA. Någon som vatt det? För jag har suttit och kollat in hemsidor som http://www.sts.se och http://www.ef.se är verkligen jättesugen på detta. Jag trodde det skulle vara dyrare än var det var. Så au pair blir det nog efter studenten om två-tre år.
Idag på skolan har vi haft två långa lektioner. Svenska och naturkunskap för hela högen har det vatt. Sen var det en heltokej jamaica röra på skolan idag. Nu sitter jag här och ska snart passa barn, ska hälsa på dagispersonalen. Sen tänkte jag ta en härlig promenad med den bästa musiken! Nu ska jag kila ciao ciao

Vendredi

Igår hade jag några underbara timmar med mamma. Vi åt väldigt gott, sallad med kycklingspett med humus och tzatsiki. Mums! Dessutom titta vi på film Lilja 4-ever en riktigt sorglig film! Dock är den sann som gör den ännu värre. Den är rätt gammal och utspelar sig i malmö och i ryssland. Kan inte förklaras måste ses! Idag verkar det som det blir sova+filmmarathon med ett stort fat med nybakade cookies! Lovely! Som sällskap än massa underbara tjejer. Kanske ändras planerna? Imorgon blir det dock resturang på mellenium. Jättegott(Y) bara så ni vet ska ni få veta något imorgon! ciao ciao

Lilja 4-ever

Okej haft en rätt okej dag. Eller dagen har känts lång på skolan med endast två lektioner. Sedan kom jag hem pluggade en stund tills pappa kom hem väldigt tidigt. Så jag och pappa fika här hemma, jättemys! Han drack sitt kaffe jag drack mjölk till det hade vi en chokladkaka. Men plötsligt tappade pappa sin kopp kaffe över bordet mot mig. Så min reflex reagerade så att jag höll mitt mjölk glas som jag hällde i mitt ansikte. Så försök se synen över hur pappa torkar golvet medan jag sitter med ett blött ansikte fullt med mjölk. Men över på något kul! Nu ska jag och mamma iväg käka lite middag på mynta. Sen ska vi hyra Lilja 4-ever detta ska bli jättemysigt! ciao ciao

knästrumpor&hallonrosa nagellack

Okej idag slutade jag halv tio så jag och malin beslutade oss för att sticka till stan. Det blev bland annat ett par svarta knästrumpor och ett hallonrosa nagellack. Men det blev även ett 1,5 timmes lång pratstund på donken över en cheesburgare. Donkens cheesburgare är de godaste! Sedan bar det av hem igen då var det pluggning som gällde. Idag blev det ett snabbt och kort inlägg. ciao ciao

The Kite Runner

Är hemma efter en dag på skolan och jag måste göra engelska. Usch jag är ingen mästare på engelska men dessa tre långa sidorna är riktigt svåra. Men över till en annan rolig grej är att på torsdag ska jag och mamma ha en mys dag. Efter skolan och jobb ska vi träffas över en fika. Sedan ska vi se en efterlängtad film som jag inte alls har sett den heter Lilja 4-ever. Påtall om film så har jag ett riktigt bra film tips. Flyga drake kanske någon sett? Jag hade hört att den skulle vara dryg men det var den inte enligt mig. Det är en väldigt sorgsen film, ja ja jag grät. Men den handlar om två bästa kompisar som lever i Afganistan. Den ena pojken kommer från en väldigt rik familj medan den andre tvärtom. Men en dag förändras deras vänskap till det negativa, vad som händer får ni själva se. Samtidigt som deras vänskap går utåt kommer Sovjetunionen in i landet och de skiljs åt. Den rika pojken bostätter sig i USA med sin pappa.    När han är vuxen får han ett samtal från Afganistan. En film som ska ses när du har en enorm filmlust. ciao ciao



RSS 2.0