Meh

Snart ska jag till Malmö för att möta upp pappa eftersom vi ska ta ett nytt pass till mig, mitt är ju borta! Efter att ha tagit passet ska vi ta en lunch sedan ska jag bege mig till Tyringe för en stund med mormor. Förhoppningsvis kommer Johanna med om det blir enligt planerna. Ni får ha en bra helg ciao 


Georgia Rule

Hej hur mår ni? Själv mår jag jättebra efter många timmars sömn hos Sofia!

Igår var det ett bra aerobic pass och därefter hem för att förberedda sig för natten hemma hos Sofia. Hemma hos Sofia åt vi godis och tittade på Georgia Rule.
Den filmen är rekomonderad från oss, Lindsay Lohan spelar en av huvudrollerna där hon spelar en tjej som har en si så där relation med sin mamma och under sommarn ska de till hennes mormor som de inte träffat sen hon var 7. Där bygger de upp en ny relation med varandra. Men en dag anklagar Lindsay sin styvpappa för att ha gjort något hemskt och det utbringar ett kaos. Då kommer frågan upp vem ska man lita på? En mysig film på ungefär 2 timmar. '
Idag blir det att plugga matte, måste verkligen men vill förstås inte. Har prov nästa vecka ;(
Sen blir det träning ikväll och därefter blir det laga mat hemma hos mig.


Efter en tids letande har det framkommit att jag, Ebba har slarvat bort mitt pass. Och det är verkligen jättebra (skämt o sido) när man sticker till Canarieörna om två veckor. Men efter lite prat med pappa ska vi fixa ett pass imorgon och därefter ska vi två ta en lunch i Malmö. Faktiskt tycker jag det ska bli riktigt skoj att luncha med min pappa eftersom det är alltid mamma jag gör det med. Lite kul med omväxling och med pappa-dotter snack.
Efter lunchen ska jag iväg till mormor och det tycker jag ska bli riktigt mysigt och vet ni vad jag längtar mest till över att komma till Tyringe, ju att promonera i den stora skogen. Låter kanske töntigt att man längtar efter skogen men det är alldeles tyst där. Men nog om skogen nu ska jag plugga sen läsa lite tidningar som Chic, Glamour och VR. +++ mängder av te! ciao ciao



Gårdagens outfit



Klänning Privat
Kavaj Vila
Tights Gina Tricot
Stövlar Nilsons
Örhängen H&M

Danmark

Igår mötte jag upp Johanna på tåget för att ta oss till Köpenhamn för en hel dag för just strosa runt på ströget. Självklart blev det pölse i solskenet, dessutom blev det dyr lunch på nyhavn, cesar sallad för 88 danska utan kyckling. Vi åt ute och det så jättemysigt ut att äta ute, men efter en stund blev det kallt, fingrarna blev röda!
Sedan efter lunchen gick vi en jättelång runda för att leta efter den långa mannen och självklart hade vi missat honom så vi fick traska tillbaka. Vi var väldigt frusna efter lunchen så vi letade upp ett mysigt fik och tog varsin latté. Där fick vi oss en massa skratt.
På kvällen var vi hemma hos mig  och köpte med oss dippa med grönsaker till detta en massa snack om allt i livet.


Idag har jag lämnat av Johanna på tåget dessutom gick jag in på buttericks för att handla hem lite saker inför 50-års festen på lördag. Efter det tog jag bussen hem för att ta mig till bean bar för att fika med Sofia och Hanna. Dessa tjejer har jag inte träffat på hela lovet därför var det rätt kul att träffas och snacka.
Nu ikväll är det träning sen får jag se vad som händer.  ciao ciao



             

Infinity

Dagen har bestått av barnpassning från 08.00 till 17.00. Nio hela timmar inte illa faktiskt. Så det finns inte så mycket att skriva om denna dag.
Denna kväll kommer dock bestå utav att vila framför tv hellllllla kvällen.... kanske med massvis av glass? Mmm det vill jag!
Men imorgon ska jag möta upp johanna tidigt i Malmö för vi ska bege oss till Danmark. strosa längs gatorna, en massa fika på olika fik och givetvis shopping. På tal om shopping här kommer mina fynd från helgens kap ifrån gbg! ciao ciao




Body Monki
Tights Gina Tricot
Smink + Sminkborste Make up Store

GBG!

05.45 ringde min klocka i lördags, extremt tidigt men såklart snozza jag ett antal gånger. Men tillslut kom jag upp och stack till Malmöcentral med mamma. Tåget med mig i,far iväg mot Göteborg men stannade till i Hässleholm för att hämta upp Johanna. Halv elva var vi uppe i Göteborg. Vi låste in våra väskor i ett skåp och vi begav oss till nord stan (ett shoppingcentra i gbg). En ny body, ett par tights och smink från Make up Store blev mina kap denna helg. Men dessutom fick jag en gratis sminkning från Make up store, varför jag fick det var för att de hade fått in ett nytt smink för att sota ögonen med så de gjorde en tjej på mig. Bild kommer snart när jag får de från Johanna, vet inte riktigt vad jag tycker. Är inte helt van med att gå runt med så sotade ögon.
Efter en tids strosande mötte vi upp Peter, vi tog oss till hans lägenhet med hjälp av spårvagnen. Sen skulle Peter iväg för att förberedda sig för sin musikal som vi skulle se på kvällen. Så jag och Johanna var rätt hungriga så vi tog oss tillbaka till nord stan och åt kines. Sedan åkte vi till musikalen för att se uppsättningen av Fame. Välidgt bra var den! Efter de skulle vi egentligen med ut men trötta som jag och Johanna var blev det hem till Peters lägenhet för att titta på skräckisen när lammet tystnar , den somnade jag och Johanna till. Nu är jag hemma och imorgon ska vara barnvakt hela dagen så ingen sen kväll blir det för mig. ciao ciao


Dagens outfit



Blus H&M
Pennkjol H&M
Guldlänk H&M
Strumpbyxor H&M


Allt från H&M!

Stress

Idag började vi med gympa eller idrott och hälsa som det heter nu i detta nuet. Vi skulle ha volleyboll, vilket är väldigt kul. När vi väl skulle duscha och byta om efter lektionen slog det mig plötsligt som en blixt när jag inte hittade mina strumpbyxor eller min behå. Jag hade givetvis glömt dessa hemma under morgon stressen. Jag fick som vanligt min lilla panik över hur korkad jag kan vara och hur skulle jag göra nu? För skulle det inte se "horigt" ut utan mina strumpbyxor? Men som en räddare i nöden kom Johanna med ett par strumpbyxor som hon hade i sin väska. Tack, räddade min dag idag. På tal om stress checka in denna blogg som hade ett tema igår om just stress lovisa. Men det är inte det ända som hände idag, utan när mentor Bitte talade om att inte spansk eleverna hade någon lektion blev ju de jätteglada, jippie ni slutar halv tolv medan vi andra med tyska och franska slutar halv tre. Exakt tre timmar senare, men detta ändrades snabbt när jag fick höra att franskläraren Veronica är sjuk. Mums på det, det kändes jätteskönt att sluta  tidigt en fredag.
Om en halv timme är det close to home på tv 3. Någon annan som också tittar på det? Den är väl ingen spännande serie men en mysig liten ospännande thriller på eftermiddagarna.
Igår sken solen idag regnar det, kan inte vädret bestämma sig lite mer ordentligt nu när det är vinter kan vi väl få snö?



På sajten msn nytt så har Suri Cruise fått en egen lägenhet endast två år gammal. Lägnheten är på East Village på Manhattan i New York. Lägenheten har blivit ett stort lekrum för Suri Cruise. Nja vet inte va jag tycker, varför inte vänta några år till än att slå till med första bästa? Jaja detta är ju verkligen inte mitt problem så därför ska jag sätta på lite te. ciao ciao




modevisning

Idag slutade jag lite sådär halvtidigt vid tolv och då var det modevisning på skolan. Intressant och en del snygga kläder från bland annat Kings and Queens och 1852 ...
Nu ska jag iväg och vara barnvakt samma visa som igår. Men dock måste jag hinna med lite franska och engelska hemma hos barnen. Detta blir inget roligt inlägg bara om min dag idag.
Men om inget blir fel till denna helg så ska jag och Johanna, tidig lördagsmorgon ta tåget till gbg och möta upp Peter! Kul ska det verkligen bli. Men nu måtte jag sticka ciao ciao

johanna 17

Dagen är grå, det regnar och det är kallt. Men detta övervinns lätt idag när min bästis Johanna fyller år! Hela 17 höstar, ihih. Dessutom ska jag träffa denna tjej till helgen då vi ska till gbg och ha en riktig rolig helg. Vill träffa denna tjej nu meddetsamma.
johanna, morfar och jag



Denna dag är jag väldig trött då det varit mycket engelska och franska att plugga. Ikväll ska jag träna det ska bli så otroligt skönt. På svenskan har alla skrivit varsin recension som vi fått ut nu i ett häfte och efter träningen tänkte jag skriva om en recension. ciao

<3

Jag vill inget hellre än att ni ska må bra, älskar er så otroligt...


far far away

Jag vill inget hellre nu än att resa bort, långt långt iväg för att skaffa snygg bränna och bara göra ingenting på en hel vecka förutom att sola, äta utan att tänka sig för. Men om ungefär tre veckor sticker ma familia och mormor  till canarieörna. Jag bara längtar tills jag kommer till hotellet, de stora hotellet med massvis med pooler och en oslagbar värme som kommer direkt efter man stigit av planet. De enormt goda glassarna som smälter i munnen på en när man går längs stranden. Den stora marknaden där alla står och skriker mot varandra, "jag har de bästa skärpen"  "nej jag har de bästa skärpen" (haha fina exempel).
Men det är bara så mycket semester över detta. Sedan alla underbara, jobbiga inkastare till alla resturangerna som kringlar runt hotellet. Jag bara längtar men snart smäller de!
Men nog om mitt längtande för jag har precis pratat med gums, och jag gjorde de i helgen med men jag måste säga att det är så härligt att snacka med någon som inte är hemma hörande på näset. Då man kan snacka om allt just allt, killar, kläder, och mycket mer om allt. Men ikväll blir det inget oc för min del men däremot bli det city akuten. :) jag tycker det är bra, men det verkar som jag är den ända som verkligen tycker de? Är det så? Ja, det är nog de.
Till de blir det clementin och te. ciao ciao
(Om två veckor ungefär får jag träffa Sofia som just nu är i Tyskland och pluggar, längtar efter de med)

wille 11 år!

De e en vanlig dag nej de är ingen vanlig dag för de är willes födelsedag, hurra hurra hurra! Idag fyller min lillebror Wille 11 år, ihihi... grattis!
Dessutom hoppas jag hinna se lite oc efter jag pluggat engelska. Nu ska jag äta lite bk eftersom wille ville ha det på sin födelsedag. Riktig fest måltid :)
Känner inte ni för att ha lov just nu? Jo, det gör jag med och dessutom får vi de nästa vecka. hihi jätteglad för det för då blir det en himla massa spännande upplevelser den veckan. ciao ciao ciao


wille som tomte förra året!

Johanna!

Denna kväll har jag både tittat på köruppvisning vilket var mycket bra därefter blev det resturang med familjen. En rätt händelserik kväll på en söndag. Nästa vecka kommer gums ner gud va jag längtar, inte träffat henne nu på några veckor!

Nu ska jag sova är ett trött som ett bi. Har tittat på en jättebra film idag men den får ni veta mer om imorgon. ciao


Ursäkta

Igår skrev jag om hur mycket jag diggar Robin Borg, men han heter ju inte så. Han heter Kevin Borg. Herregud! Jag ber så mycket om ursäkt. Förlåt.
Nu sitter jag däremot och fryser efter att ha varit ute med Sofia en stund.
Igår var jag, Malin och Sofia hemma hos mig sedan begav vi oss till Lundgren för en trevlig kväll med bra musik. Nu ska jag äta god lunch ciao


Kvällens outfit



Body Monki
Kjol som är ett linne egentligen H&M
Stövlar Nilsons
Skärp H&M

Ebba x2

I dagens kvällsposten skriver Ebba von Sydow om att man ska ha sina egna kläder på ett jobbmöte. Jag håller verkligen med tjejen. För Ebba skriver att  hon och hennes väninna kom till ett jobbmöte iklädda ett par knallgröna strumpbyxor och ett par leopardtights. Medan alla andra var klädda i strikta kostymer både män som kvinnor. Efter att mötet var klart skrev Ebba självklart om sitt jobbmöte i sin blogg, därav fick hon många arga kommentarer, som hur tänker Ebba egentligen över sina kläder på ett jobbmöte?
Men hallå hör ni inte hur Sverige håller på att förändras om man inte får gå i sina egna kläder. Och om man inte får de vad är då meningen med att ha en personlig stil egentligen?  Sin personliga stil är jätteviktig, för den speglar ju verkligen vem du är som person. Nu låter jag lite upprörd men det är jag också, för jag håller med Ebba att våga ha sin egna stil. Okej det är klart om man blir bjuden på bröllop och det finns en viss klädkod, fine det är klart att man ska följa den. Men på ett jobbmöte finns det ju inte en särskild klädkod. Därför kan man ju inte ge en massa blickar, men blickarna kommer säkert från människor som är avundsjuka på de männsikor som vågar bära upp det man tycker om. Om du dessutom höjer upp ditt självförtroende kommer du vara snyggast på ditt jobbmöte. Någon där ute måste ju hålla med Ebba x2? ciao



ny design

Ny design, ja helt okej tycker jag själv är inte riktigt nöjd än men snart hoppas jag på mer förändringar! Vad tycker ni? ciao

Robin Borg me diggidigg

Vilken är din favorit i Idol? Själv är min favorit Robin Borg, vilken scennärvaro killen har. Dessutom är han charmig och söt. Jag verkligen digga honom när han uppträde för några veckor sedan med låten footloose eller hur är det bra?! Så igår blev det idoltittande hemma hos Sofia, helt enkelt en mysig tv kväll med mänder av tuggummi :)
Nu är det inte så fint väder så känner att det nog kommer bli en del oc, mys. Ikväll däremot hoppas jag att det händer något kul. Får se om det blir så. ciao


Lame day

Dagens outfit har bestått av min rosa pyjamas från H&M. Jag är helt förälskad i den. Men då kan ni också tänka vad jag har gjort idag på min studiedag. Exakt, tittat mängder på oc, druckit härligt indian spice te och läst min favorit bok just nu som är Camilla Läckbergs senaste bok "Sjöjungfrun". Måste verkligen påpeka att det är skönt att inte göra någonting. Gissa vad jag har en kladdkaka i ugnen, mums! Till kladdkakan har jag nya nummret av tidningen Chic! Den blir din vid närmsta affär för endast 25:-
Men dock hoppas jag att kvällen blir lika rolig som förra fredagen! Men nu ska jag gå och checka kladdkakan ciao ciao!

Ebbas tipsar dag

Nu är det hemska naturkunskaps provet över. Efter lunchen blev det fika på kust med Sofia&Malin, brownien med vit choklad i rekomenderas verkligen! Mömms, om bara någon timme ska jag träna body jam. Efter de ska jag träffa Malin och titta på film. Alltså blir de en myskväll, ännu bättre är det att vi har studiedag imorgon ska verkligen bli skönt att bara slappa framför tv:n och dricka mängder med te. Ska verkligen inte göra något annat.

Men eftersom det är torsdag innebär de också att det är min "Ebbas tipsar dag". Under min fika med tjejerna drack jag en fräsch juice som heter "Froosh" smaken var passionsfrukt och persika. Har ni möjlighet köp en sådan juice för ca 30 :- Den smakar ungefär som ny pressad.
Dessutom vill jag ha en sådan här mysig kofta och bara vira in sig. Är verkligen avundsjuk på Fanny som har en sån kofta från H&M, fast i vit. Den blir din för endast 298 :- Nu ska jag bege mig till mitt stökiga rum och städa. ciao ciao

                  


Filmtips

Om du inte kan få nog av skådespelarna Jake Gyllenhaal, Meryl Streep eller Reese Witherspoon så är denna spännande thriller något för dig. Gavin Hood regisserade filmen år 2007.

Filmen Utlämnad tar dig med bakom CIA: s stängda dörrar och den handlar om hur en egyptisk man bortförs pga av misstanke om terrorist kopplingar. Hans fru (Reese Witherspoon) blir orolig när han inte kommer hem och hon bestämmer sig för att ta reda på vad som har hänt. Men allt hon får reda på av CIA-bossen (Meryl Streep) är att han finns i ett afrikanskt land. Hon försöker förgäves hitta sin man men utan resultat. Ingen tror henne när hon förklarar att hennes man är kidnappad.

Den nya, unga CIA-analytikern (Jake Gyllenhaal) har hand om uppdraget av den egyptiska mannen. Han påverkas mycket över att få ta hand om den oskyldiga egyptiern. Han förstår att allt han gör är fel.

Afrika och Amerika är de två länder som filmen utspelas i och den utspelar sig i nuet.

Utlämnad var en riktig spännande film. Jag tror att det ligger mycket sanning bakom filmens material.

Utlämnad har ett tydligt budskap som berättar hur världen förändrades efter terrorattacken den 11 september 2001. Efter attentaten har det pågått en ständig jakt efter terrorister. Men, hur vet vi om alla fångade verkligen är skyldiga? För i de flesta fall och i denna film blir han fångad för att han har ett speciellt utseende. I nästan alla fall blir man misstänkt om man har ett arabiskt utseende.

Filmen var väldigt bra eftersom den skildrar en sann verklighet. Dock, kunde tempot ha blivit högre i vissa scener.

Det var den här recensionen jag skrev på svenskan, vad tycks? Denna film måste ses. ciao


säker?

Äntligen känner jag mig hyfsad säker på naturkunskapen, jag har alltså prov imorgon. Nej verkligen inte kul! Men har börjat förstå själva innebörden, hoppas jag. Tog en paus från pluggingen då jag tränade aerobic. Så härligt skönt att bara röra sig till musiken.
Längtar tills imorgon efter provet för då beger jag och Sofia oss till Falsterbo för att fika på kust. Mys! Nu ska jag knoppalajnen ciao


Dagens outfit



Kjol Vero Moda
Tröja Gina Tricot
Strumpbyxor H&M

cykel och lite annat smått och gott

Dagen har susat förbi med endast en lektion, matte matte matte. Nja inte de bästa ämnet typ, nja tal som x y - + är inte min grej. Nej verkligen inte. Däremot har jag haft sundsamtal och hunnit prata med Bitte, Håkan och Veronica. Det gick hyfsat bra faktiskt. Sedan hem där mamma gjorde sina hemma bakade scones, mums på dä.
Men bara för man har slutat halv tio idag betyder inte det att de är världens roligaste grej för idag var de ända som gällde att plugga naturkunskap, nja ekologi är inte heller kul för den delen. Nu handlar bara inlägg om sådant jag inte gillar men att skriva är en helt annan grej som är en sak på topp. Därför har det varit kul att skriva en recension om filmen utlämnad. Recensionen ska jag skriva här imorgon tänkte jag. Vänta tills dess....
En konstig sak som jag lagt märke till är att jag är en stamkund hos cykelverkstaden, varje gång är den alltid sönder på bakhjulet. Så samma visa varje gång när han säger till mig "du får inte rama". Men det är just de som 'är de konstiga, jag ramar ju inte? Ligger de en förbannelse på min cykel? Nej då de hoppas jag verkligen inte, jag och min cykel fungerar bara inte tillsammans ibland. Jag har nog lagt ner mer pengar på att laga cyklen än vad den kostade att köpa den. Hmmm kanske borde köpa en ny cykel? Nej jag tycker om min cykel. Ojdå här blev några meningar om just min cykel.
Men nu väntar afro dance, härligt! Åh vad kul det ska bli att dansa till de härliga trummorna. Nu ska jag dra ciao ciao.

måndag

En riktigt mysig dag har det varit idag, först skolan med tråkig naturkunskap. Sedan hem till Julia med Malin där det blev en massa prat och clementin ätning därefter hem för pluggning. Sen jobbat en timme som hjälptränare sedan träning aerobic, som var mindre rolig. Nu är jag trött har pluggat en liten stund men snart är det cityakuten! Skönt med lite underhållning från sjukhusets sida.
Längtar tills imorgon då efter sundssamtalen blir hem för att baka lite scones, mm säger jag bara. Mums! ciao

Dagens outfit



Kofta Lindex
Tunika Gina Tricot
Jeans Tights Vero Moda
Stövlar Nilsons
Skärp H&M

100%

Igår var det en lugn kväll hemma hos Malin med Jonna, Sofia, Hanna och Malin. Självklart var half baked god men dock lite för mycket choklad. Vi var dumma nog att hyra exorcisten eller hur de stavas? Och just den kvällen skulle den gå på tv men vi hyrde the hottie and the nottie, där bland annat Paris Hilton spelar.
Men idag har 45 sidor naturkunskap prioriterat 100% av min dag. Men nu ska jag faktiskt iväg och träna, skönt med lite paus. ciao

  

Half baked




Igår var det en väldigt rolig kväll. Kändes att de behövdes en rolig kväll och det blev de! Dock har jag inga bilder, men de kan ni se här på denna tuffablogg. Det var nytt underbart folk. En kul fredags kväll! Fick dock lära mig ett nytt engelskt ord, dock lite svårt att stava till det men försöka kan man alltid-  co ne'ooo, gissa vad det är? Glass är den ända ledtråden ni får.

Idag blir det chilla satan (förlåt) med underbara tjejer. Då ska det såklart ätas Ben&Jerrys glass, lovely. Ikväll ska jag äta den nya smaken half baked, gott tror jag! Har bara hört positivt om den. Idag har jag också slingat och klippt mig, nöjd blev jag. Jag riktigt diggar mina nya skinnstövlar bild kommer senare. Diggidigg! Ha en kul kväll! ciao




Springande ebba

Asså jag är inte förtjust i ostbågar men ändå sitter jag här och äter dom. Varför kan man undra, men sötsugen som man är, var jag bara tvungen att stoppa i mig. Men snart väntar pappas goda mat, jag vet min pappa lagar god mat "stolt".
Måste bara påpeka att jag var på stan i en timme, rusa med snabba steg in till VeroModa provade en klänning. Därefter köpte jag den, skytta till bussen. Sen hemma halv fyra. Sedan träning, funk! Skönt var det, nu ska det ätas sen kommer Sofia och då ska det sminkas:) ciao


Tipar-dagen

Låter kanske lite töntigt med en tipsar dag men ganska kreativt av mig själv tycker jag. Själv tänkte jag att varje torsdag tipsa om olika saker, kanske blir det bara något litet men kanske något stort. Roligt va?
Desstu bättre tänkte jag börja med att tipsa idag! Det finns två låtar som är väldigt bra just nu är Laurent Wolf - No stress och Guru Jush Project - Infinity 2008 riktiga bra låtar, även kära gums tipsar om dessa låtarna. Riktiga dance låtar.

Ni som bor i näset vet hur goda blåbärsmuffisarna är på kakboden i Höllviken ni som inte bor måste åka och testa. En fantastisk njutning! Så denna torsdag har jag kommit med tips av två bra dance-feeling låtar och en världsgod muffins.

Idag blir det bland annat plugga naturkunskap på högnivå och bodyjam för hela köret. ciao


tisdag

Jag har nästan precis pratat med johanna vilket behövdes, har inte pratat med gums på en vecka! Men på höstlovet kommer vi träffas. Längtar redan :) Dessutom har jag sovit en stund, ätit världens godaste blåbärsmuffins från kakboden och hunnit plugga en hel del. Snart är det dax för afro dance som ska bli så skönt. Ni får ha det så bra, detta blev ett kort inlägg. ciao


filmtips

En sådan här regnig dag = en filmdag. Därför kommer här tre bra bra filmtips!

Dreamer
Galopphäset Sonador skadar sig under en tävling och man beslutar att avliva den, bestämmer sig Ben Crane (Kurt Russel) att ta sig an hästen. Hans dotter Cale (Dakota Fanning) blir stört förälskad i hästen och försöker verkligen få den att bli bättre. Den blir bättre men det finns någon som vill stoppa Ben!

Störtkär
Tre snygga modeller söker inneboende, den inneboende tjejen blir supersinglen Amanda Pierce (Monica Potter). Lägenheten är fantastisk och utsikten kan inte bli bättre när man ser rakt in till den snygga Jim Winston (Freddie Prinze Jr). Amanda sitter som fastklistrad dag som natt och tittar på Jim. Men en natt ser hon honom begå ett kallblodigt mord. Hon tar upp jakten med hjälp av de tre snygga modellerna.

What a girl wants
Varje år önskar sig Daphne (Amanda Bynes) samma sak att få träffa sin pappa men det händer inte. När hon fyller 17 år bestämmer hon sig för att besöka honom. Men pappa som är från familjen Lord Dashwood (Colin Firth) känner inte till att hon finns. hon tar flyget till London där det blir allt från modegala till underbara baler.


          

Töntigt?

Asså idag var jag inne en liten stund i stan med Malin, Hanna och Danielle. hittade ett par guldiga örhängen från glitter (bild senare). Men sen var jag och Danielle tvungen att åka hem för att träna en och halv timme body jam. Just nu känns det i benen att man tränat men skönt var det. Dessutom superbra musik.
Ikväll, eller nu ska jag bara ta det lugnt. Lite tönt varning på mig nu men tittar just nu på vad eva och adam och barnen på luna vad de kostar. Är faktiskt rätt sugen på att se de. Kanske blir det något köp? Men nu ska jag sätta mig och äta glass. trevlig lördags kväll ciao

uberlite

Någon annan som ska se camp rock snart på disney channel? Jag ska, med Sofia&Hanna, mys! En mysig fredag. Men nu ska jag kila! :) ciao
Ett uberlitet inlägg idag fick det bli!

dagens outfit



Kofta H&M
Tröja Vero Moda
Kjol Vero Moda
Strumpbyxor H&M

dagens outfit



Stickad kofta Vero Moda
Body Monki
Strumpbyxor H&M

Kines = gott!

I tisdag var det dax för lite kinesmat med tjejerna i den nya klassen! Resultatet blev en rolig kväll och idol tittande på kines resturangen. Här kommer bilder med mycket skratt i!

               


Men idag har jag pluggat för imorgon är det de första franskprovet ;( Ikväll ska jag träna rumpan av mig! Är så fruktansvärt träningssugen. Dessutom hann jag med ett avsnitt av cityakuten, meh bra! Letar för fullt efter den senaste H&M tidningen vill ju så gärna beställa lite. Kanske får det bli över internet? Aldrig beställt något från internet. Nu ska jag fortsätta lyssna på låtarna från soundtracket mamma mia! Mycket bra!
Imorgon är det fredag vilket innebär camp rock som visas för första gången på disney channel :) Den ska ses med Sofia&Hanna över lite BKmat, mums! Desstföreinnan ska det badas med klassen på vanningen. ciao

RSS 2.0