Jag vill inte vara sjuk.

Jag som trodde att jag inte skulle bli sjuk detta året jkag har klarat mig hittils och just igår började kroppen i skolan bli hängig vilket resulterade att jag gick hem och när jag väl var hemma fick jag feber. Jag som verkligen hade planer för denna helg oc istället blir det att titta på säsong 2 av one tree hill, dricka massa te och läsa i den spännande boken av Stieg Larsson. Det kan vara rätt mysigt men jag var verkligen taggad för att göra något riktigt kul denna helg och istället blir jag en soffpotatis.
Igår tittade jag på gen. repet av Melodifestivalen och jag tyckte faktiskt det var väldigt bra, kanske berodde det på att jag såg det livé eller att effekterna var fräcka eller att Agnes var toppen grym. Sedan var det faktiskt en hemlig artist med också som sjöng en ballad "se på mig" mellan röstningarna och jag tänkte avslöja vem det var, Darin.. Men jag måste säga att han sjöng falskt så jag hoppas det låter bättre inför kvällen.
vi hörs garanterat ciao


Tisdag

Hej gräddbakelser!
Nu har verkligen skolan satt igång på allvar efter en veckas lov och idag har jag skrivit klar en svensk recension som ska vara inlämnad imorgon men jag har även tittat på one tree hill. En underbar serie om underbara männsikor måste jag säga.
Men igår hann jag inte plugga eller blogga utan direkt efter skolan var jag tvungen att sticka till Ljunghusen för att vara barnvakt till två söta barn, evelina och fabian. Men innan jag och Evve hämtade Fabian var det dax för gympa där jag även är gympalärare och vet ni vad jag var alldeles ensam på gympan med alla barnen. Vet ni hur nervös jag var och jag kände föräldrarnas blickar mot mig när jag undervisade barnen. Men det gick hur bra som helst och tur det!
Jag hann också med ett body pump pass på måndag kväll med Julia och vi införde en ritual. Vår ritual är att börja en lång vecka med ett hårt pass body pump på måndag kväll. Vet ni vilken kick det ger! Underbart.
Men nu måste jag sticka för att träna body attack, ses sen! ciao

Beautiful




Denna underbara utsikt hade jag och Danielle under vår promenad. Dock var den rätt lång...

cupcakes

Jag har ingen anledning till varför jag inte har bloggat för jag har egentligen bara varit hemma detta lovet, gått på tre bio besök och latat mig med massvis med bra tidningar, tränat och bastat. Men jag har hlet enkelt inte orkat blogga eftersom jag inte gjort någonting så är min kropp väldigt trött, jo jag har tränat denna vecka, flitig har jag varit det måste jag erkänna och efter varje träning har jag bastat. Det ska bli en vecko vana numera efter någon träning i veckan att både basta och duscha uppe på Formtoppen. Att basta gör succé på min hud.
Jag får väl börja från tisdagen med summering.
Som sagt gick jag och Danielle en två timmars promenad till Falsterbo och därefter åkte vi hem för att sedan träffas för hård träning, body attack och efter träningen att basta och duscha. Sedan hem och kolla the mentalist som numera kommer bli min tisdags tittning, bra var den och snygg var han.
På onsdagen var den dagen på lovet jag gjorde absolut ingenting jag satt hela dagen iförd min älskling pjamas framför tv:n i stortsett hela dagen. Direkt efter två timmar blev jag ganska uttråkad och rastlös men jag orkade inte gör något annat. På kvällen tog jag mig samman fast jag hade all träningsvärk i mina ben efter tisdagens promenad så stack jag till Formtoppen för att träna danceaerobic. Först blev jag besviken när det inte skulle vara Charlotte som skulle hålla i passet men jag blev väldigt glad när jag såg Karolina och fick veta att det var hon som skulle hålla i träningen. Ojoj vilken koregrafi hon hade och det var ett väldigt roligt pass och jag fick power tillbaka.
Sedan kom torsdagen och det blev ännu närmare skolan. Men torsdagen var en familje dag för att spela bowling och jag har inte spelat bowling på hur länge som helst och det var riktigt kul! Efter att ha spelat i en timme bröt jag och mamma upp mot resten av familjen för att bege oss mot Filmstaden. Killarna stack hem och jag och mamma hämtade biobiljetterna för att sedan gå till en fransk resturang mitt i stan och jag tog en paj och sallad.
Jag och mamma såg i taket lyser stjärnorna och den var jättebra, skådespelarna spelade väldigt bra. Hela bion var fullsatt och jag tror att alla satt och snyfta och två personer i biosalen satt verkligen och hulka vilket gjorde det ännu sorgligare.
I fredags vaknade jag när mitt alarm gick igång kvart över sju och jag steg upp för att äta frukost och vid nio var jag på plats på Formtoppen för att träna body pump och efter träningen basta jag jättelänge och sedan kände jag mig fräsch inför en ny dag. Dagen blev också en familjedag för en lång promenad i bokskogen och oj vad vackert det var. Snön låg som drivor längs hela stigen och träden var dränkta i snön ni förstår det var vackert. Efter det åt vi semlor och på kvällen mötte jag upp Ebba, inte mig själv utan min kompis Ebba. Vi myste med godis och save the last dance 1&2. 
Jag låna första säsongen av one tree hill och den har jag tittat på denna eftermiddag. Ciao 

Taggad..

Sammanlagt tog Danielles och min promenad 2 timmar och nu är mina bem trötta men det ska bli ännu tröttare nu under body attack pass.. Jag är riktigt taggad, efter träningen ska vi basta... mysigt. ciao


Promenix på G

Hej gräddbakelser!
Dagen är underbar idag solen strålar på den vita snön vilket jag ska ta tillvara på med en lång promenad med Danielle och nu menar jag lång promenad. Inte den vanliga promeanden längs havet utan vi ska gå riktigt lång från Höllviken till Falsterbo och sedan bege oss hem till mig för att dricka varm choklad. Underbart i det fina vädret, ju!
Denna morgon är också skön har druckit en kopp te, tänt en brasa och läst i min spännande deckare av Stieg Larsson.
Snart ska jag väl göra en härlig god lunch till mig själv och sedan möta upp D.
Jag och D ska även basta ikväll vilket ska bli otroligt skönt har inte bastat på hut länge som helst.
Självklart hänger kameran med mig idag och kanske tar jag en fin bild som jag kan ta del av. ciao

Dagen som varit..

Dagen har jag spenderat med min trogna vän Danielle och vi var hemma hos mig och gjorde kladdkaka. Under tiden kladdkakan var i ugnen hann vi prata och när kladdkakan var ute åt vi direkt av den. Vi fortsatte givetvis att prata även om munnen var full med kladdkaka men vi pratade om sådant som är intressant i livet och om sådant som snart kan bli verklighet och även om händelser som hänt under det senaste halv året vi inte varit tillsammans på.
Även om vi snart ska bli sjutton resulterade det ändå till snack om framtiden, var ska man bo? Var ska jag jobba som?
Efter ett tag med mycket snack ville vi göra något vilket att vi letade oss till tv:n och spelade guitar hero och rock tour. Vi rockade fett, vi spelade låtar som eye of the tiger och heartbreaker, jag bakom trumsettet och Danielle bakom gitarren. Jag måste säga att jag är väldigt stolt över våran insatts.

Eftersom det bara är jag och pappa som är hemma i huset (de andra är hos mormor), gjorde vi en riktig pappa-dotterkväll med mat från Bk och bio. Men inte vilken biofilm som helst utan Valkyria, det är den filmen om en grupp männsikor som inledder operationen Valkyria, de vill döda Hilter och tag makten över Tyskland och återigen göra det till ett bra land som ska ha gemenskap med de nadra Europaländerna. Men det hela blir inte vad de tänker sig. Jag måste säga att jag verkligen gillade denna film. Jag tycker det är väldigt intressant med filmer som bygger på verkliga händelser, jo Valkyria byggde på verkliga händelser under andra världskriget.
Enligt filmens fakta fanns det 15 försöks attentat mot Hitler under andra världskriget. Men säkert fanns det fler som tystades ner eller hann stoppas. Som ni kanske märker väckte Valkyria ett intresse i mig om andra världskriget.
Men denna pappa-dotterkväll är inte över än utan den ska fortsätta, vi ses ciao


Det snöar, det snöar hela himlen är vit (och marken)

Jag ser det snöar...
Det riktigt öser ner snö och det har även lagt sig på marken, det är fint men var tog våren vägen? Jag vill ha vår och sen sommar, snälla ge mig solen tillbaka.
Denna morgon har jag tagit det extremt lugnt framför tv:n i ett tyst hus, så till frukost gjorde jag en stor kanna te till mig själv och satte mig ner och tittade på Oprah.
Nu snart kommer Danielle hit för lite bakning... Ih, onyttig vecka? Va fan det är sportlov en gång per år så varför inte passa på innan vardagen sätter igång. Ciao





                                                                                                  
min favorit temugg!

Summering av en härlig helg

Hej!
Denna helg har varit väldigt lugn men skön.
Igår började dagen med en lång promenad i det fina soliga vädret med Sofia och vi gick mot toppen för att titta på Höllvikens outlet, fina kläder må jag säga. Efter att ha gått ett tag på toppen gick jag till utsidan för att klippa mig av Sara. Jag är riktigt nöjd med min nya frisyr det blev blonda slingor och lugg. Det är inte första gången jag har lugg utan jag har haft det innan. Men det var ett tag sen. 
På lördag kväll kom Julia och Pernilla till mig för att fira en mysig alla hjärtansdag vi myste med film och godis. Vi såg en rätt så rolig komedi som heter dude wheres my car? Efter att Julia och Pernilla gått somnade jag bums i min säng.

Idag har det varit en mysig söndag och den här dagen har jag spenderat tillsammans med Danielle och vi fikade på café Märtas. Varsin färdigpresad jucie blev det. Riktigt gott..
Därefter stack jag till Formtoppen för en timmes träning då det blev Body Jam. Efter träningen fick jag skynda mig att duscha för en stund senare stack jag och mamma till biohuset i Höllviken för att se Mammut. Den var en sorglig men bra film. Just nu sitter jag och tittar på Beck-gamen.
Vi hörs, ciao

Nya kilklackar

Jag och Sofia var i stan idag och tillbringade dagen med shopping. Jag var på riktigt shopping humör idag och hittade två läckerbitar. Ett par kilklackar från hm och en tajt pennkjol från Spirit stores. Vi åt cheeseburgare från McDonalds, ljuvligt. Det var så fint väder så jag hade min skinnjacka, jag fick vårkänslor även när snön låg framme. Jag köpte även med mig te, från min favorit teaffär i Malmö, te o'clock.
Jag är jättenöjd över mina nya kilklackar och det ska användas i vår och sommar!


Bästis

Igår hade jag en jättemysig eftermiddag/kväll med min bästis Johanna. Jag hämtade Johanna vid centralen vid halv fyra och vi gick och strosa längs alla affärerna i Malmö. Dock hittade jag ingenting utan det var Johanna som hade med sig flera kassar hem. Men på Åhlens hittade jag en jättefin blå klänning från ACNE, men priset kom inte riktigt överrens med min plånbok. Efter vi varit på storgatan kurrade min mage något fruktansvärt och vi satte oss på pizza hut och tog varsin liten pizza. Deras pizzor är hut goda som helst. Därefter tog vi varsin latté och pratade om förra årets resa till Österrike. Gud va vi skrattade. Detta året åker Johanna och inte jag, jättetråkigt tycker jag. Själv ska jag vara hemma och ta en ytterst lugn vecka. Tack bästis för en underbar onsdag. Ciao


Kort

Jag är alldeles bedövad i min ena sida av munnen vilket gör att jag sluddrar en massa när jag pratar. Jag har tagit bort mig andra tand idag och det gick riktigt bra. Och jag precis proppat i mig två mackor, åh va gottt!
Imorgon drar jag till stan för en underbar träff med Johanna, ciao ciao


Taggad till tusen

Jag ska bege mig till min underbara säng för att sova en god sömn, eller iallafal försöka. Men denna kväll har bestått av att träna ett hårt bodypump pass med Julia, åh hela kroppen mår bra nu! vi ses imorgon ciao


Bad

Hej!
Jag är trött efter en lång och seg dag, det har inte varit en sådär jobbig dag med långa lektioner utan en rejäl håltimme på 4,5 timme. 4,5 timme är faktiskt väldigt länge vilket gjorde att jag, Malin, Julia och Julia stack in till Vellinge för en liten fika. Vi tog varsin chokladboll med en långpratstund.
Just nu äter jag en riktig god apelsin med en kopp te och ska snart sticka till Ljunghusen för att vara barnvakt. Ikväll kommer jag även få mysigt besök av min mormor. mys, har inte träffat mormor på hur länge som helst! Nej nu måste jag kila till Ljunghusen, ciao




Wonderful

ASOS Premium Heart Sole Platform Shoe

Hur läckra är inte dessa pumpsen? Skitläckra, jag vill ha. Pumpsen är från asos.

Slarver

Hej!
Hur mår ni?

Jag mår alldeles utmärkt men jag har blivit en riktig slarvis med bloggen. Fy mig. det ska bli ändring på det, jag lovar. Men dessa veckorna som varit har varit allt för stressiga men denna veckan som komemr är super härlig då nästan alla våra lärare är på resa med de äldre klasserna vilket betyder inga lektioner. Toppen, inte sant?
Men förra veckan hann jag med att dra ut en tand, usch men jättefarligt var det inte. Jag hann också med två prov och en muntlig tenta. Alltså den veckan för en riktigt stressig en men nu är det över, tack och lov.
Helgen började bra hemma hos Julia på fredags kvällen med ett antal tjejer, vi gjorde charader och dansa till ett par gamla godingar.
I lördags jobbade jag helt ut mig genom att städa hela huset för att hjälpa mamma inför lördagskällen då det skulle komma lite vänner på besök. Melodifestivalen såg jag med min bror och efter den var jag så trött att det slutade med bedtime för mig samtidigt som jag lyssnade på gästernas sånger med elgitarren och skrik. Men rätt mysiga godnattsånger blev det ju, så inget att klaga på egentligen.
Idag har jag tagit en lång fika med Malin på café Kust i Falsterbo, där jag åt en bagel med kyckling och pesto. Urgod! Sedan blev det en kaffe latte som ett avslut på fikat.
Just nu tittar jag på 24 som går på tv400, vid tio ska jag och Johanna prata länge, skönt! Dessutom ska vi två fika på onsdag, jättemysigt!


Lycklig

Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera denna vecka andledningen till de har varit att jag hade två prov och ett tal att skriva i denna vecka. Denna vecka som kommer har jag tre prov:( Men sen är det över! Åh gud va jag längtar. På tisdag har jag en muntlig tenta tillsammans med Malin och jag är litesmå nervös. Även på tisdag ska jag dra ut en tand en mjölktand. Jo det är sant jag har faktiskt två mjölktänder som inte vill bli tappade så det ska ut och den första ska ut på tisdag.
Idag har jag pluggat en aning samhällskunskap inför muntan på tisdag men stack och tränade vid tre ett riktigt hårt body pump pass. Så nu mår kroppen bra.
Men min fredag kväll var riktigt kul, det började hemma hos julia med förfest med pizza och riktigt bra musik! Samtidigt sminkade vi oss och skrattade massvis. Vid tio tog vi bussen ner till falsterbo för att bege oss till Alexs och Tychos 18års fest vilket blev en lyckad kväll. Men däremot när jag och hanna tog sista bussen hem var det en spya mitt på golvet inne i bussen. Men min fredag var lyckad.
Igår var det lördag och den kvällen spenderade jag hemma hos Julia med några fina vänner för att spela wii och andra spel.
Ikväll blir det Beck på tv, ciao ciao här är jag med en klänning från ZARA.


RSS 2.0