Köpenhamn

Det blir Köpenhamn nueller rättare sagt att julstrosa på tivoli! ciao ciao



Första advent

Godmorgon mina sötnosar! Det är första advent och jag har ätit årets första lussebulle. Idag blir det strosa på tivoli i Köpenhamn för att få extra julstämning om inte mamma och pappa ställer in det idag också! Men det kan bli väldigt mysigt, tror jag om det blir av. Dessutom håller mamma på att julbaka lussebullar och det luktar så gott av saffranet. Mammas lussebullar är det godaste eftersom hon använder inte russin utan pärlsocker. Det låter kanske jätteknäppt, men det är jättegott för pärlsockret smälter och det blir bara så gott.
Jag är otroligt shopping sugen men stan blir det på tisdag med Sofia då det också blir att hitta julklappar. Jag har ju mina funderingar vad alla ska få. Men det är en hemlighet. :) Nu ska jag fortsätta lyssna på min favorit låt infinity 2008!


Love is all around

Igår var det 19 års fest x2, som var himla trevligt men en riktig rökfest.. Men det tog oss en himla tid att hitta till lokalen, vi skulle hoppa av vid centralen och sedan tog vi oss til caroli därefter letade vi efter den gata vi skulle till sandsvägen någonting? Men ingen kände till den, vilka vi än frågade. Men när vi väl kom fram var det ös på musiken men mindre ös på människorna men det ändrades snabbt när det rullade in mer människor. Men i princip rökte 90% av alla 50 personer, vilket är väldigt mycket och det var inte bara en cigarett, givetvis började ögonen stickas en aning. Efter några timmars festandet stack jag och Sofia till bussen med följe av Andre och Victor. Kläderna stank rök (även håret), jag luktade som om jag varit stamrökare i tio år, haha! Men av ren utmattning somnade jag på min sköna säng.

Dagens planer var att familjen skulle ta sig till Danmark, Köpenhamn. Där vi skulle strosa runt och ha det mysigt bland allt julmys. Men planerna stoppades av regnet, för det är inte roligt och gå i timmar i ösregn. Men jag håller tummarna för att vädret ska vara bättre tills imorgon för då blir det garanterat Köpenhamn.

En sak som jag tänkt på är att dan efter jag varit ute på fest blir jag väldigt pyssel och städ sugen. Pysslet är verkligen inte att sätta sig och rita, eller sy. Men att göra det mysigt i huset i form utav städa, tända massvis med ljus och plocka i huset. Lite konstigt men fint blir det! Och det är vad jag har gjort idag. Nu ska jag se the holiday, mmm julfilm! :) ciao ciao

Festligheter

Hej bloggen!
Äntligen är det fredag, alla prov är avklarade för denna vecka och denna helg kommer bli en lugn helg med plugget. Men en lugn kväll blir det däremot inte, utan det blir 19 års fest x2! Jag håller på att fixa mig, tyvärr blir det inga bilder för kameran är sönder :( Men ni får nöja er med att jag berättar på bloggen istället. Dock hoppas jag på att någon på festen har en kamera så jag får mig lite bilder.

Imorgon blir det Danmark för hela slanten med familjen för lite julmys på ströget. Vadå mysigt ! Det kommer även blir julmarknad på söndag då det även blir lite glögg med familjen.. Nu känner jag julstämning!
Jag ska fortsätta fixa mig och ni får ha en riktig bra kväll ;) ciao ciao


Eller hur är han snygg!

Tillbaka med nya krafter efter några timmars pluggning. Nu närmare sig julen med stormsteg, julreklamer trillar ner i brevlådan, att små springa till skafferiet och äta pepparkakor. Det blir julmarknad i helgen och givetvis kommer jag se en julfilm i helgen. Och det är första advent på söndag och hoppas att det blir glöggdrickande då! När det är december är det jättemysigt att titta på film och gå på bio (detta är mysigt även om det inte är december). Men en speciell biofilm jag vill se är twilfight med snyggingen Robert Pattison som har varit med i en Harry Potter film. Eller hur är han snygg?



Tråkigt

Det blir dålig uppdatering idag med, plugget tar över mig helt och hållet just nu. Tråkigt nog är det mycket just nu vilket göra att det går förre. ciao ciao!

Men imorgon hoppas jag på ett längre inlägg... Kram!

Trött...

Hej bloggen!
Jag är jättetrött......... efter dagens plugg! Hela dagen har bestått av plugg sedan 12.30 men en väl behövlig paus när jag träna afro power dance, och gud va skönt det var! Men nu måste jag sova är trött. Men jag är tillbaka med nya krafter imorgon, ciao ciao...

Jag vill ha!

Jo jag vill ha det är underkläddeskitet från H&M, det vill jag. Hur snyggt är detta jo super snyggt enligt min egen åsikt. Vad är er åsikt? Håller ni med mig? ciao



Jag diggar...

Blondinbellasblogg, men det har inte alltid varit så. För innan blondinbella tog paus var jag väldigt skeptisk mot hennes blogg men egentligen hade jag ingen anledning till det hela. Jag valde hellre att läsa kenzas blogg vilken är en rolig blogg. Men efter blondinbellas paus kände jag att jag skulle börja läsa den och nu läser jag den varje dag. Hennes språk känns äkta och därav roliga inlägg. Det känns väldigt kul för min egen del att har hittat en till favorit blogg. Kör på blondinbella med bloggen för jag diggar den!



Totally tired...

Hej, jag är helt slut nu efter att varit barnvakt men träna ska jag göra snart. Body pump ska det bli vi får se hur de blir med träningsvärken eftersom body pump har jag inte tränat på ca 2 månader. Mina ben kommer skrika imorgon. Men skönt är det efteråt.
Jag har upptäkt att spenat är gott, eller mosad spenat iallafall eller vad det nu kallas, men det är riktigt gott med fisk. Bara så ni vet, så våga smaka! Jag är extremt shopping sugen på tal om shopping så ska försöka med en shopping tur nästa tisdag kanske hinner jag med lite inköp av julklappar också :)
Men nu måste jag gå och byta om ciao ciao! Älskar er alla bara så ni vet!

Måndag

Jag sitter här dricker te och ska snart iväg för att vara barnvakt. Dessutom hade jag naturkunskapsprov och det gick väl hyfsat eller rent sagt åt helvete, nej det kanske är att ta i men vi får väl se hur det gick.
Jag fryser och fryser hela tiden nu när det är så kallt, buhu vilket busväder det är. Just nu vill jag ta ett varmt bad.. men jag måste iväg och det är nu! ciao ciao ciao
Sedan väntar all franska, ett intressant inlägg det blev....

Ursnygg

Godkväll!

Jag har precis tränat danceaerobic där det var en ny koregrafi, den var mycket rolig med bra musik. Det går att inte mima till utan man måste mima iallafall jag. Jag hoppas ni förstår mig och att det blev rätt ordagrannt...
Just nu sitter jag vid datan, tittar på bonde söker fru och pluggar naturkunskap som jag har prov på imorgon. Men det kommer gå bra hoppas jag, jag håller tummarna för min egen del. haha... På tal om imorgon börjar jag med ett nytt schema vilket känns siochsådär då det innebär längre dagar.
Dessutom väntar jag på att min bästis Johanna ska ringa efter hon är klar med ett arbete. ciao ciao



Den här snygga koftan kommer från forever21.com ursnygg är den! Håller ni med mig?



Söndag

Godmorgon kära läsare!

Vid den här tiden på året invaderar vinterkräksjukan och influensan det här har jag lite fobi över framförallt vinterkräksjukan. Att kräkas överhuvudtaget får mig att rysa bara genom att tänka om det.
Sedan två veckor har jag varit förkyld och jag vet inte om det kommer bryta ut, det hoppas jag inte. Själv trodde jag att min förkylning skulle gå över när jag var på Canarieöarna man attans så gjorde den inte det.

Men nog om sjukdomar, denna dagen består av ett stort ord PLUGGA jag vill inte men jag måste.
Igår fick jag reda på att vi ska ha naturkunskaps prov på måndag, så lite smått stressad är jag faktiskt. Men idag kommer jag även hinna med att träna och gud va skönt det ska bli att få dansa igenom hela kroppen.

Nu måste jag kila, ciao ciao


Stella Mccartney

Ikväll vill jag ha den här snygga, grå klänningen från Stella Mccartney, ge mig den tack!



Lördag

Jag är lite halvtrött idag eftersom jag vaknade runt nio när jag trodde att jag skulle sova mcyket längre, men ack det gjorde jag inte. Men snö var det utanför huset vilket är lite ovanligt nu när jag varit en vecka på Canarieörna. Men vid ett slaget cyklade jag iväg för att  träffa Sofia och Hanna på bean bar. Där tog jag kyckling panini vilket är en riktig favorit.
Just nu tittar jag på du är vad du äter... ja ett heltokej program rätt kul att se hur de förvandlas. Till de dricker jag te och äter clementin.
Ikväll blir det äta på Mellenium med Sofia, Hanna och Malin. Jättemysigt!

På min resa hade jag med mig två böcker, gossip girl. Jag behöver inte berätta inveckalt om handlingen , men det är om några ungdomar i New York som lever ett väldigt rikt liv. Låter som ytliga böcker men gud va böckerna är bra! Så har du inte läst de, LÄS dem! ciao ciao



Tillbaka!

Hej bloggen nu är jag tillbaka med ny energi efter en vecka på Canarieörna, tyvärr kommer ni inte få tillgång på så många bilder eftersom kameran gick sönder. Men nog om bilder, för denna vecka har varit fantastisk med mycket sol och god mat.

Förra fredagen gick vi upp tidigt för att ta flyget till Las Palmas. Men givetvis var man tvungen att shoppa lite skönhetsprodukter bland annat min favorit mascara från Lancome och en helt annan parfym än planerat Paul Smith Rose. Rekomenderas! Vi hann också med att ta ett varv vid godiset, där det blev turkisk peppar och toffefé.
Sen kan jag inte säga mycket mer än att vi solat nere vid stranden mormor, mamma och jag vid varsin solstol varje dag. Tre generationer har de varit på stranden, därefter har vi gått upp till killarna som legat vid poolen.
Kvällarna har blandats med resturangbesök och uppvisningar. Sedan inget mer än att vi bara "vatt" vilket har varit jätteskönt.
Men när vi däremot var på hemflygningen kom vi in i ett turbelens moln en längre tid vilket gjorde att vi alla var tvugna att sätta på oss säkertsbältena. Det gungade verkligen och det kändes som att åka berg och dal bana vilket faktiskt är kul men när man sitter i ett flygplan är det fakstiskt rätt så läskigt.
Men hel skinnade kom vi hem precis, vilket är rätt skönt, ordspråket borta bra men hemma bäst stämmer verkligen.

Denna kväll kommer ej bli sen känner mig rätt trött efter denna hemfärd, men imorgon blir det fikning på kära gamla bean bar med underbara vänner. ciao ciao





Nu sticker jag...

Imorgon sticker jag, åh nu längtar jag som bara den! Nu får alla ha en skön vecka, ciao ciao... och så här glad är jag just nu!




Svårt att bestämma mig.....?

På fredag går mitt flyg klockan 09.00 och givetvis blir det shopping på Kastrups flygplats. Farmförallt blir det smink, mascara från mitt favorit märke Lancome, men jag ska även köpa en parfym. Men vilken har jag inte bestämt fast det lutar mot Sarah Jessica Parkers senaste parfym Covet eller DKNY DELICIOUS NIGHT. Något tips?


                   






H&M

Ännu en snygg klänning fast från h&m , åh nu blir jag sugen på att shoppa, fast jag får vänta tills på torsdag. ciao ciao



Tisdag

Då var äntligen mitt matteprov över, nu väntar bara grammatikprov i engelska som sker på torsdag. När jag kom hem vid tio, la jag mig i sängen för att försöka sova lite men nej det gick inte så bra. Så då var jag tvungen att börja med matte som jag ska göra nästa vecka men som jag givetvis inte vill göra den veckan då jag är borta. Dessutom börjar min packning bli klar för avresan till Canaris. Åh va jag längtar efter att ligga i solstolen på stranden, ihih.. Men innan dess ska jag fika med Johanna på torsdag och gå lite i affärer, kanske blir något köp innan Canaris.
Men snart blir det afro dance, härligt med träning! Nej, får väl återgå lite till plugget ciao ciao

ASOS

Många känner säkert till hemsidan asos.com ,där finns det riktigt snygga kläder. Titta bara på denna klänning, ursnygg! Blir nog ett köp här snart tror jag. ciao



Måndag

Är som vanligt väldigt trött, men just nu visas city akuten på tv3 som jag bara måste se. Dessutom väntar jag på att Johanna ska ringa mig när hon är klar med sin kör. Men det verkar aldrig ta slut! Jaja får roa mig så länge med city akuten. Om planerna stämmer är det tänkt att jag och Johanna ska fika i Malmö på torsdag innan min avfärd. Riktigt mysigt om det blir av.
Imorgon är det tisdag vilket är en fruktad dag då det är matteprov. Matte är inget favorit ämne direkt men efter matteprovet slutar man halv tio så det är rätt skönt. Nu ska jag fortsätta med tvn sen får jag se när Johanna ringer. ciao ciao

Canaris

4 dagar kvar nu tills jag sticker till Canaris. Härligt kommer det bli!



Helg summering

Här kommer en liten helg summering och tyvärr har jag inga bilder från i fredags.
Men som sagt lagade jag, Malin, Sofia och Hanna mat hos Hanna, jättegod pasta med kyckling och självklart pesto till. Sedan kom lite folk till Hanna där vi spenderade resten av kvällen.
Däremot på lördagen var jag hemma med en massa filmer och åt glass.
Idag har det varit söndag och plugget har verkligen omringat mig idag. så det har bara varit plugga plugga plugga hela dagen lång. Dessutom är det fars dag idag så dt har man ju firat :)
Men nu ska jag sova ciao ciao


Fredag-

Idag är det fredag, äntligen! En vecka bara tills jag sticker till Canaris. Men det är om en vecka så denna fredag ska jag hem till Hanna där de kommer bli övergod kyckling sallad och efter de blir det ut. Tar med kameran och jag hoppas på bra bilder.
Det är väl va jag kan säga om denna fredag.

Dessutom kommer inte denna helg vara rolig måste verkligen plugga nu inna Canaris + en massa prov i veckan. Men nu måste jag fortsätta att fixa och trixa ciao ciao

Torsdag-

Idag gick alarmet igång 06.20 då jag tryckte igång snozze men konstigt nog stängde jag av alarmet! Senare vaknar jag till och tänker att min snozze varit igång välidgt länge nog och tittar på klockan som visar 07.10. Detta kanske inte känns mycket men det var de och stressa fick jag banne mig göra. Men tur hade jag som hann äta och allt annat jag gör på morgonen.
Därefter har det varit två långa lektioner idag, där vi sedan slutade vid lunch och tolv av oss från klassen stack in till Pizza Hut eller hur de stavas :)
Det var hur som helst väldigt mysigt och trevligt. Ikväll har de blivit de älskade passet BodyJam, hur kul som helst. Nu ska jag faktiskt sova är hur trött som helst. ciao ciao ciao (godnatt)


Mulberry

Jag diggar mulberry baywasters väskor, någon annan som diggar med mig?



Onsdag-

Hur mår ni?
Själv mår jag inte 100 men jag ska försöka ta igen det på en lång promenad men bra musik. Men alla har säkert hört att idag vann Obama valet i USA, den första svarta presidenten. Jag tycker han är bra eller de jag hört att han sagt har varit bra!

Idag slutade jag 13.45 och plugga borde jag gjort när jag kom hem, för mina franska glosor tills på fredag är inte att leka med. Men min ork att plugga har inte varit på topp så det blev mer att hänga framför datan. Men med nya krafter nu förhoppningsvis ska jag plugga. ciao ciao

In the Valley of Ellah

In the valley of ellah, är en sann historia om en pappa som förgäves försöker ta reda på vad som har hänt hans son i USA. Det ända han vet är att hans son kom hem från Irak men därefter är han försvunnen. Pappan spelad av (Tommy Lee Jones) gör allt han kan för att förstå vad det är som hänt. Det är en lång väg han går till mötes.
Denna film får en att verkligen förstå hur soldaterna förändras mentalt. Filmen är hemsk men otrolig välspelad. Se den!


Tisdag-

Både i måndags och idag har jag inte kommit upp när alarmet har satts igång med låten mamma mia, varför jag valt den låten är för att jag verkligen ska vakna. Men det gör jag inte utan jag snozzar flera gånger och därmed får jag stressa till bussen. Och varje gång när jag stressar till bussen tänker jag att imorgon ska jag gå upp direkt när alarmet ringer. Så då får vi se om jag lyckas imorgon när alarmet går igång 06.20.

Nåja, även om jag varit väldigt trött idag känner jag att min effektivitet angående pluggning har varit på topp idag. Bland annat har jag hunnit med mitt naturkunskaps arbete vilket har varit en utmaning. Men nu när de är klart är det väldigt skönt.
Eftersom vi slutade halv tio kändes de inte direkt lönt att åka hem så tidigt så jag och Malin tog oss till toppengallerian av alla ställen, och åt mat. Givetvis blev det hamburgare på burger king.
Sedan skyndade jag mig hem för att plugga hemma med sällskap av mamma, då de blev dricka te. Dessutom har jag tränat afro dance vilket var underbart, så nu mår jag bra.

Även om jag just idag varit väldigt aktiv när de gäller mitt plugandet så hann jag dessutom ringa Johanna och prata lite om helgen. Nu när jag sticker till Canarieörna nästa fredag bestämde vi oss för att vi ska ta en fika på torsdag i nästa vecka.
Åh vad jag längtar till Canarieörna! Endast tio dagar kvar.
Men nu ska jag sova för jag ska ju faktiskt upp direkt imorgon när alarmet går igång. Ciao

Dagens outfit



Kofta MQ
Klänning H&M
Tights Gina Tricot
Sockor H&M

Ulf 50!

I lördags var det Ulfs 50 års fest och den var verkligen lyckad eftersom alla var på topp. Roliga tal hölls, mamma och mammas bror Gustav var toastmasters vilket bidrog med roliga evengemang. Kvällen var full med skratt och mycket dans när livebandet intog scenen någonstans vid midnatt. Här är lite bilder från kvällens aktivitet. ciao


Johanna, Henrik, jag, Sofia när vi var bussvärdinnor

      
                                                                                 



Glada partypinglor!

-Måndag

Igår tog jag mig ett bad i vårt badkar som jag inte gjort på år?  Okej kanske inte år men månader, och jag hade bara tända ljus. Riktigt avkopplande var de där hade jag kunnat lega i evighet. Men tillslut gick jag upp, satte på mig mina myskläder. Sedan satte jag mig i soffan och satte på oc säsong 2. Underbart! Men till oc hade jag frukt, pepparkakor och självklart en kopp te. Ser det inte gott ut? Mums.
    


Idag däremot har jag varit riktigt trött i skolan men vi har bara haft två lektioner idag. Men två långa lektioner båda två timmar. Så det har varit ganska segt, just nu väntar jag på lillebror som har min cykel sedan ska jag cykla iväg för att vara barnvakt.
Sedan ska jag ta mig till Malmö för att ta pass. Nu kilar jag iväg ciao ciao


Söndag

Sitter just nu och tänker på allt plugg nu inför min resa till Canaris, det ser ut som de blir rätt mycket och det gillar jag inte alls. Därför har jag gjort upp en liten plan, töntigt (kanske) men smart!

Har haft några riktiga roliga dagar och kvällar i Tyringe, bilder kommer senare. Men nu ska jag knoppalajnen är rätt trött efter Ulfs 50-års fest i går. Den blev väldigt lyckad. Nej nu så ska jag stänga och släcka ner, ciao ciao

RSS 2.0