Tillbaka!

Hej bloggen nu är jag tillbaka med ny energi efter en vecka på Canarieörna, tyvärr kommer ni inte få tillgång på så många bilder eftersom kameran gick sönder. Men nog om bilder, för denna vecka har varit fantastisk med mycket sol och god mat.

Förra fredagen gick vi upp tidigt för att ta flyget till Las Palmas. Men givetvis var man tvungen att shoppa lite skönhetsprodukter bland annat min favorit mascara från Lancome och en helt annan parfym än planerat Paul Smith Rose. Rekomenderas! Vi hann också med att ta ett varv vid godiset, där det blev turkisk peppar och toffefé.
Sen kan jag inte säga mycket mer än att vi solat nere vid stranden mormor, mamma och jag vid varsin solstol varje dag. Tre generationer har de varit på stranden, därefter har vi gått upp till killarna som legat vid poolen.
Kvällarna har blandats med resturangbesök och uppvisningar. Sedan inget mer än att vi bara "vatt" vilket har varit jätteskönt.
Men när vi däremot var på hemflygningen kom vi in i ett turbelens moln en längre tid vilket gjorde att vi alla var tvugna att sätta på oss säkertsbältena. Det gungade verkligen och det kändes som att åka berg och dal bana vilket faktiskt är kul men när man sitter i ett flygplan är det fakstiskt rätt så läskigt.
Men hel skinnade kom vi hem precis, vilket är rätt skönt, ordspråket borta bra men hemma bäst stämmer verkligen.

Denna kväll kommer ej bli sen känner mig rätt trött efter denna hemfärd, men imorgon blir det fikning på kära gamla bean bar med underbara vänner. ciao ciao





Kommentarer
Postat av: Sofia

Vad roligt att ni har haft det bra! Du måste berätta mer om resan sen :) är du brun och snygg nu då? ;)

2008-11-22 @ 16:35:22
URL: http://sofiaastrom.blogg.se/
Postat av: ebba

välkommen hem!!! hade också velat vara borta denna veckan.. :P

men du får berätta mer imorgon! :D<3

2008-11-23 @ 16:29:44
URL: http://fashionwithe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0