Camilla Läckberg

Jag lova i fredags att jag skulle skriva om Camilla Läckbergs böcker och varsågoda och läs! Vi börjar från början med hennes första bok. Måste dock påpeka att jag tycker inte så direkt om hennes böcker i början av boken men sedan när man väl kommer in i den så är man fast!

ISPRINSSESAN
Är Camillas första bok. Patrik Hedström är polis i Fjällbacka en bit utanför gbg. En dag hittar Erica en kvinna i ett badkar som liknar en isprinssesa. Erica som skriver böcker kan inte släppa den syn och gör allt för att hitta mördaren själv. Plötsligt hjälps Erica och Patrik själv och det ena leder till det andra.

PREDIKANTEN
Du får fortfarande följa poliserna i Fjällbacka och författaren Erica. Det är en stor familj i fjällbacka som har ett stort förflutet med ett stort bråk. Plötsligt mördas vissa familjemedlemmar och allt verkar ha en koppling till ett mord som hände i det förflutna.

STENHUGGAREN
En tidig morgon i oktober är en fiskare ute med sin på båt. Han har slängt ut sitt nät och när han tar upp det så är det tungt. När han får upp det ser han var det är som är så tungt. En liten flicka, det blir ett svårt fall för Patrik och hans kollegor.

OLYCKSFÅGLEN
När en bilolycka inträffar i fjällbacka ser det ut som en vanlig bilolycka. Men det visar sig vara ett mord och det finns kopplingar till andra mord som har inträffat i Sverige. Finns det en seriemördare i fjällbacka? En spännande jakt blir det för Patrik.

TYSKUNGEN
Erica rensar i hennes mammas gamla låda och hittar en nazistmedalj. Hur har den hamnat här? Hon lämnar in den till en som är specialist på andra världskriget och två dagar efter hittas han ihjälslagen. Erica har börjat läsa hennes mammas gamla dagböcker. Den mördande mannen har ett förflutet med hennes mamma. Vem vill inte att det förflutna ska komma fram?

SJÖJUNGFRUN
En man har försvunnit spårlöst efter tre månader hittas han död i fjällbacka. Mordet har en koppling som drar poliserna bak i tiden.

Sugen? Läs hennes böcker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0